Wanneer je, zoals ik, dagelijks kinderen ontmoet die niet echt tot hun recht komen, wordt het een soort tweede natuur om oog te hebben voor de toekomst van kinderen. En hoewel ik me best wel ’s zorgen maak over de toekomst van kinderen – wereldwijd-, wil ik toch niet bij de pakken neerzitten. Blijkbaar wordt het ook een soort tweede natuur om te denken in kansen, te dromen, en te proberen deze dromen te realiseren.

Eén van die dromen is nu uitgekomen! Een droom die gaat over Duurzaam Ondernemen.

Omdat ik mensen graag in hun eigen omgeving ontmoet, rijd ik veel rond door Fryslân. Tot nu toe deed ik dit in onze oude dieselauto, weliswaar van vóór het sjoemeltijdperk, maar toch… die schone toekomst voor onze kinderen bereik je er niet zo snel mee. Gelukkig is dat nu veranderd. Want vanaf nu rijdt Speltherapie Friesland op biogas! Duurzamer kàn niet! Als ik nadenk over de toekomst van onze kinderen dan hoop ik dat die veiliger èn gezonder is. Ik hoop dan ook nog veel kilometers te maken met mijn schone auto.

Mijn volgende droom…? Die verklap ik niet. Maar reken er maar op dat elke ondernemer zo zijn/haar dromen heeft. En die van mij gaan … over de toekomst van kinderen 🙂