Loading...

Voor kinderen

Hoi! Dit stukje van de site is speciaal voor kinderen, voor jou dus. Je kunt hier lezen wat speltherapie is en hoe het precies gaat. Als je nog meer vragen hebt, mag je die altijd aan mij stellen want: domme vragen bestaan niet!

Als je niet lekker in je vel zit, is het soms lastig om te weten wat je denkt en voelt. Misschien wil je er wel over praten, maar je weet niet met wie. Of misschien wil je het tegen niemand zeggen, maar wil je wel van dat nare gevoel af. Het kan je dan helpen om naar speltherapie te gaan. Bij speltherapie kan je spelen waarmee je wilt. Door te spelen kan je vervelende gedachten en gevoelens weer kwijt raken. Je wordt vrolijker en dan lukt alles weer veel beter.

Therapeut betekent: helper. Ik ben speltherapeut omdat ik je graag wil helpen je goed te voelen. Wat jij speelt vind ik belangrijk, ik wil luisteren naar jouw verhaal. Als je samen wilt spelen, dan kan dat.

Bij speltherapie kom je elke week 3 kwartier spelen. En als je na een tijdje merkt dat het weer beter met je gaat, stoppen we met de speltherapie. Dan maken we samen een plan om weer afscheid van elkaar te nemen.

Meer weten over Speltherapie Friesland?